• Lovely kids s’adhereix al programa “I tu, jugues en català?”

    Lovely kids, la nova botiga de joguines de Sant Andreu, se suma a les més de 400 botigues que ja donen suport al programa “I tu, jugues en català?” . El Consorci per a la Normalització Lingüística promou aquest programa a tot Catalunya per donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i fomentar l’ús i el consum per tal de potenciar la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

    A Lovely kids, situada al carrer Gran de Sant Andreu, 337, es poden trobar joguines per a la primera infància, jocs creatius i educatius, d’imitació… Els propietaris, el José Luís Martínez i la Mònica Montero, us atendran i us assessoraran segons les necessitats que tingueu.

    Més endavant, tenen previst habilitar un espai per fer-hi tallers i sessions de jocs de sobretaula. Esperem poder-hi portar els nostres alumnes perquè els coneguin i comprovin que el joc permet desenvolupar capacitats, com la memòria i l’atenció, que ajuden a aprendre i fixar la llengua.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Rachida

    29 nov. 17
    15:42 #

    La visita que vam fer a la Federació Catalana d’Escacs era divertida i molt important. Ens van explicar com es fa el joc, també el moviment i el valor de cada peça. Vaig entendre que és un esport que desenvolupa la intel.ligència, la creatividad i la imaginació. Moltes gràcies a la Federació d’Escacs.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius