• enciSAT! Cicle de música de Sant Andreu

    GUILLEM ROMA                                              GUILLEM ROMA
    Connexions
    15 de desembre | 21h                                               
    Preu anticipat: 12€ / A taquilla: 15€    

    • Riquesa musical, poesia, naturalitat i sobretot connexió és el que desprèn la música de Guillem Roma que ja compta amb més de 250 concerts i un públic que creix a cada concert.
    • Després de publicar “Oxitocina” (Autoeditat 2013), el disc amb el que es va donar a coneixer, i “Nòmades” (Autoeditat 2014) amb una gira de més de 150 concerts arreu del país, Guillem Roma fa un salt endavant en el seu univers creatiu amb “Connexions” (Sulawesi Records 2017).
    • Al Cicle enciSAT el cantant osonenc oferirà un concert íntim damunt de l’escenari del SAT!

    La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i amb el més enllà i això és el que passa en els concerts i les cançons de Guillem Roma.

    Després de publicar el tercer disc “Connexions” l’artista osonenc no para de recollir els fruits d’escampar el bon rollo i la frescura que desprèn la seva música. Una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb la força emergent de les coses lliures fent camí amb veu pròpia. Des de les influències de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis conviuen amb elegància amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiu que ens fa viatjar per la màgia d’aquest món.

    Riquesa musical, poesia, naturalitat i sobretot connexió és que desprèn la música de Guillem Roma que amb tres discos publicats, ja compta amb més de 250 concerts i un públic que creix a cada concert. Com una brisa d’aire fresc, Guillem Roma ens regala l’essència més natural i original per connectar-nos amb la música i la seva màgia!

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius