• El SAT rep alumnes del bàsic 2 de Sant Andreu

    És la segona vegada que alumnes de cursos bàsics visiten l’equipament.

    Dins del marc del conveni de col·laboració signat l’octubre passat, dilluns 22, alumnes de bàsic 2 de Sant Andreu van fer un recorregut per les instal·lacions del SAT  (Sant Andreu Teatre), situat al carrer Neopàtria, 54.

    De la mà d’Òscar Rodríguez, director del teatre, els alumnes van veure els diferents espais, van conèixer el vocabulari específic de l’espai escènic i van saber com es gestiona internament l’equipament i quins criteris segueixen per triar la programació. Durant la visita, el director va respondre amb molt d’entusiasme les preguntes que els alumnes anaven fent, de manera que es va crear un bon ambient.

    Aquests tipus d’activitats permeten l’alumnat conèixer l’oferta cultural del barri i, a la vegada, fer pràctica oral fora de l’aula en un entorn real.

     

     

     

     

     

     

    El SAT és un teatre amb una oferta molt variada. En la seva programació s’hi poden trobar espectacles de dansa, música –amb el cicle de música “EnciSAT!”- i teatre per a tots els públics. Els caps de setmana s’omple de famílies i entre setmana, mestres i alumnes gaudeixen d’obres especialment seleccionades amb molta cura per contribuir en la formació dels infants.

    També ofereixen diferents abonaments per gaudir del teatre en família al millor preu. Podeu consultar la programació aquí.

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius