• Between Technology ofereix, per segona vegada, un curs de català als seus treballadors

    Between Technology, de Sant Andreu, forma part del gruix d’empreses que a Catalunya tenen en compte el català com a part de la responsabilitat social de l’empresa, tant externament com internament.

    L’empresa Between Technology, situada a l’avinguda Meridiana, 358, 8è pis, ha tornat a contractar un altre curs de català oral per als seus treballadors. En aquesta ocasió es tracta d’un curs de català oral bàsic de 30 hores, repartides en 20 sessions d’hora i mitja que es faran els dimarts dins de l’àmbit de l’empresa. El curs va del 6 de febrer al 3 de juliol.

    El primer curs que van contractar va ser també de català oral bàsic, de 20 hores, repartides en 13 sessions, d’octubre de 2017 a gener de 2018.

    La idea de fer aquests cursos és poder oferir classes de català als treballadors incorporats recentment perquè puguin entendre i començar a parlar en català.

    Between Technology és una consultora multinacional, moderna i dinàmica, amb més de 20 anys d’experiència en l’oferta de serveis integrals i solucions tecnològiques. Compten amb una doble funció, buscar la millor manera de complir les expectatives dels seus clients i oferir als treballadors una carrera professional.

     

    El Consorci per a la Normalització Lingüística posa a l’abast de les empreses els serveis i els recursos necessaris que poden contribuir a adequar les seves comunicacions i el coneixement de la llengua catalana de les persones que hi treballen.

    Català i empresa

    Llenguatest empresa : Utilitza l’eina Llenguatest per comprovar en pocs segons si la teva empresa està al dia.

    Oferta CPNL cursos especialitzats

    El català com a responsabilitat social de les empreses

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius