• El grup de l’I2 organitza una ruta pel centre neuràlgic de Sant Andreu

    Dimarts 6 de març, els alumnes de l’Intermedi 2 de la tarda van fer una ruta pel barri de Sant Andreu.

    Prèviament a la sortida, els alumnes, individualment, van haver de buscar la història i les anècdotes d’algun dels llocs emblemàtics que havien escollit. Així, durant gairebé dues hores, a mida que s’aturaven davant d’un edifici o plaça, cada alumne anava explicant el que s’havia preparat.

    Van passejar pel nucli antic del barri, des del recinte de la Fabra i Coats fins al Bar Colòmbia, passant per l’església de Sant Andreu Palomar, la plaça Orfila (centres neuràlgics de l’inici de la revolta dels Segadors al segle XVII), les farmàcies més antigues: Guinart, Franquesa, Clapés, la plaça del Comerç, la Casa Vidal (amb el bar Versalles), la plaça del Mercadal, el refugi antiaeri de la Lira (en funcionament durant la Guerra Civil), la bomba encastada a l’edifici de ca n’Aresté (com es deia antigament).

    L’activitat va servir com a exercici d’expressió oral. Cal dir que tothom va aprofundir força en la recerca d’informació i van gaudir molt de les anècdotes que amaguen tots aquests indrets històrics del barri de Sant Andreu.

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius