• “El temps de les cireres” al Club de Lectura Fàcil

    Dijous 22 de març a les 19 h, en l’última sessió d’aquest trimestre, es comentarà l’obra de Montserrat Roig, El temps de les cireres en el format de lectura fàcil. L’obra forma part d’una trilogia que l’autora va escriure en la dècada dels setanta del segle passat: Ramona, adéu, El temps de les cireres i L’hora violeta. En aquestes obres, Roig ens relata com aprenen a sobreviure les famílies Claret i Miralpeix en un temps marcat per l’obscuritat de la dictadura franquista, sense esperança de futur.

    La novel·la relata el retorn a Barcelona de la Natàlia, després d’haver viscut dotze anys a França i Anglaterra, i pocs dies després de l’execució de Salvador Pugi Antich. La Natàlia pertany a una família burgesa de Barcelona, la família Miralpeix. Tots els personatges de la novel·la intenten buscar un sentit a la vida en una Barcelona marcada pels darrers anys del franquisme.

    Aquesta versió de lectura fàcil,  que es va presentar el 2016, va ser promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Lectura Fàcil. L’adaptació es va fer coincidint amb el 25è aniversari de la mort de l’escriptora i periodista.

    El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, juntament amb Biblioteques de Barcelona, organitza els clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona.

    La inscripció es fa a l’aula i al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dona prioritat als residents del districte de cada biblioteca i a les persones que actualment no assisteixin a cap club de lectura.

    Els clubs de lectura de llengua catalana estan organitzats conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona.

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius