• Les frases fetes il·lustrades tornen            als aparadors

    De l’1 al 27 de juny el concurs Si l’encertes, l’endevines torna als aparadors dels comerços, després d’una cinquena edició exclusivament en línia arran de les restriccions per fer front a la pandèmia.

    Nascut a Sant Andreu el 2016, en col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Andreu, des del 2019 el concurs es va estendre a tots els districtes de la ciutat.

    Aquest any, els aparadors dels 13 eixos comercials participants exposen 40 il·lustracions diferents, creades pels joves alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja, i que representen 40 frases fetes catalanes.

    A Sant Andreu, hi participen 80 comerços, cada un dels quals exposa una de les 40 il·lustracions i té butlletes de participació a disposició de qui vulgui endevinar les frases fetes i entrar en el sorteig de premis patrocinats pel teixit comercial de Sant Andreu.

    S’hi pot participar bé amb una butlleta electrònica o bé emplenant una butlleta de paper que, un cop emplenada, s’ha de dipositar en una bústia en un dels punts de recollida: el local de l’Eix Comercial, el Centre Cívic Sant Andreu o l’ateneu l’Harmonia.

    La iniciativa, fruit de la col·laboració entre el teixit comercial, l’escola Llotja i el CNL de Barcelona, vol dinamitzar els eixos comercials de la ciutat a través d’una campanya que té com a eixos vertebradors la llengua catalana i l’art de la il·lustració, i que fa partícips els joves il·lustradors d’un projecte lingüístic que els permet exposar les seves creacions en espais accessibles, a peu de carrer.

    Acabat el concurs, a porta tancada se sortejaran els premis de les diverses categories entre els participants que hagin encertat les frases fetes. Els premis als participants de Sant Andreu es lliuraran en un acte sense públic el dia 2 de juliol a la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, al recinte de Fabra i Coats.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia