• Sant Jordi

    Aquest 23 d’abril, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha celebrat la diada de Sant Jordi amb una sèrie d’activitats dissenyades per fomentar la lectura i la promoció de la llengua catalana. En diversos punts de la ciutat, el CNL de Barcelona ha organitzat tallers, xerrades i recitals de poesia, amb l’objectiu de fer arribar la cultura i la literatura a tots els ciutadans.

    Les biblioteques i les delegacions de Barcelona han estat els escenaris principals d’aquestes activitats, on s’han presentat novetats literàries en català i s’han realitzat sessions de signatura d’autors locals. Els participants han pogut gaudir de recomanacions de llibres i han participat en dinàmiques de lectura que han fomentat l’interès per la literatura en català.

    La diada de Sant Jordi és una oportunitat única per celebrar la cultura catalana i el CNL de Barcelona ha estat al costat de la comunitat, promovent l’ús del català i la importància de la lectura. Amb un ambient festiu i ple d’energia, Sant Jordi 2024 ha tornat a ser un èxit, reforçant l’amor per la llengua i la literatura entre tots els assistents.

    Volem agrair la participació de tots els que han fet possible aquesta celebració i esperem continuar fomentant la lectura i la llengua catalana en futures edicions. Fins l’any vinent, Sant Jordi!

    Llegiu molt!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius