• Juguem! en català

    Des de la Delegació de Sant Andreu, juntament amb l’Associació Juguem! en català, hem organitzat una emocionant activitat al nostre centre, on els alumnes i qui s’hi ha volgut apuntar han pogut gaudir d’una tarda plena de jocs en català. En total hem estat jugant 64 persones: 20 del nivell Intermedi 2, 18 del Bàsic 3 i la resta de l’Elemental 3.

    Durant la trobada, els participants han gaudit d’una gran varietat de jocs de taula, jocs tradicionals i activitats lúdiques dissenyatdes per fomentar l’ús del català d’una manera divertida i interactiva. 

    L’objectiu de l’activitat ha estat crear un ambient festiu i inclusiu, on els alumnes han après i han fet noves amistats, tot promovent la llengua catalana. L’Associació Juguem! en català us convida a participar en el seu centre, a la Torre de la Sagrera (c. de Berenguer de Palou, 64-66, Barcelona).

     

     

     

     

     

     

    Aquesta iniciativa és una gran oportunitat per reforçar l’ús del català entre l’alumnat i, a més, gaudir d’una jornada de diversió en comunitat. No us perdeu aquesta ocasió de jugar i passar-ho bé en català.

    Us esperem a la propera trobada del mes d’ocubre a la Delegació de Sant Andreu!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius