Arxiu per juliol, 2024

  • Parc de Bombers de Sant Andreu

    Ahir, els alumnes del nivell Bàsic 1 de català van tenir l’oportunitat de visitar el Parc de Bombers de Sant Andreu. Aquesta activitat va ser dissenyada per apropar els estudiants al món dels serveis d’emergència i millorar les seves habilitats lingüístiques en un entorn real.

    Els bombers van rebre els alumnes, que els van explicar-los funcions i la importància del seva feina dins la comunitat. Els estudiants van poder veure de prop els vehicles d’emergència, així com l’equipament que utilitzen en situacions d’incendi i rescat.

    A més, es van organitzar activitats interactives en què els alumnes van practicar el vocabulari relacionat amb el tema, com ara els noms de les eines i els protocols d’actuació davant d’emergències. Els bombers també van respondre les preguntes dels alumnes i van fomentar un diàleg que va ajudar a millorar la comprensió oral.

    La sortida va ser una experiència molt positiva, ja que no només va permetre als alumnes aprendre sobre la feina dels bombers, sinó que també va contribuir a crear un ambient més còmode per practicar el català fora de l’aula. La professora ha destacat la importància d’aquest tipus d’activitats per motivar els estudiants i fer que l’aprenentatge sigui més dinàmic i significatiu.

    Els alumnes van marxar amb un gran somriure i moltes ganes de seguir aprenent. Aquesta visita és un exemple perfecte de com l’educació pot sortir dels llibres i convertir-se en una experiència viva i memorable.

    Share

    Article complet

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius