• Lliurament de premis de “Si l’encertes, l’endevines”

    Aquest dijous, 25 de maig, l’escola Llotja va acollir l’acte de sorteig i lliurament de premis de la 2a edició del concurs “Si l’encertes l’endevines”.

    Es tracta d’una iniciativa conjunta de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, l’Eix Comercial de Sant Andreu i Llotja, Escola Superior de Disseny i Art. El CNL proposa un seguit de frases fetes que els alumnes d’il·lustració de Llotja interpreten en una il·lustració que s’exposa durant dues setmanes als aparadors dels comerços de Sant Andreu. Els concursants han d’endevinar la frase feta que representa cada il·lustració. El concurs distingeix quatre categories de premis, segons el nombre d’encerts, i un premi especial.

    En l’acte de tancament, amb assistència d’alumnes de Llotja i del CNL, hi van intervenir Núria López Ribalta, directora delegada de Llotja, i Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona.

    En aquesta segona edició del concurs, els premis de la 4a categoria (entre 10 i 15 encerts) van ser per a Joaquín Aguilar i Andrea de Paulis, que van rebre un llibre, gentilesa de la llibreria Dit i Fet, i un tast de cervesa, gentilesa del celler de cervesa artesana Flor de Llúpol. En la 3a categoria (entre 16 i 25 encerts) van resultat premiats Fernanda Duprat i Larissa Shevnina, que van rebre dues entrades per assistir a l’espectacle Umbilical, a la Nau Ivanow. En la 2a categoria (entre 26 i 35 encerts), els premiats van ser Guadalupe Miranda i Silvia Padilla, que van rebre dues entrades per veure un espectacle de dansa al SAT! Sant Andreu Teatre. En la 1a categoria, van resultar premiats Marta Carrió i Juan Diego Pérez, que van rebre un val per un dinar per a dues persones al restaurant L’Antic Colmado. Finalment, pel que fa a la primera categoria especial, el premi va ser per a M. Lourdes Dieste, que va rebre un val per un dinar per a dues persones al restaurant Taverna Can Roca.  

    Més informació i àlbum de fotos de l’acte a:

    CNL Barcelona

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius