• El CNL de Barcelona participa un any més en la Festa pel Joc i el Lleure en Català

    L’esdeveniment, que ha arribat a la 14a edició, es va celebrar dissabte passat al Passeig Lluís Companys, i va rebre prop de 9.000 persones visitants.

    Dissabte passat, 18 de novembre, es va celebrar al Passeig Lluís Companys la 14a Festa pel Joc i el Lleure en Català de la Plataforma per la llengua. Com cada any, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona hi va ser present per difondre el programa I tu, jugues en català?.

    La Festa va aplegar unes 9.000 persones que van interessar-se per conèixer iniciatives emmarcades dins el programa del CPNL, com l’app per a mòbils Jocs en català que permet consultar l’oferta de jocs i joguines en català existent al mercat. De fet, la Festa va servir per reivindicar de nou la necessitat de fer créixer aquesta oferta, ja que es calcula que només el 8% de les joguines que les grans empreses fabricants venen a Catalunya incorporen el català. 

    El CNL de Barcelona va difondre l’app per a mòbils Jocs en català, que permet consultar l’oferta de jocs i joguines en català existent al mercat.

    Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística; Òscar Escuder i Neus Mestres, de la Plataforma per la llengua, i Assumpta Escolà i Txell Pujol, del CNL de Barcelona

    Per la Festa hi van passar diverses personalitats com la directora general de Política Lingüística de la Generalitat i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa, que va visitar l’espai del CNL de Barcelona per conèixer de primera mà l’activitat de difusió que s’hi estava fent.

    Enllaços relacionats:

    Àlbum de fotos

    Programa “I tu, jugues en català?”

    Plataforma per la llengua

     

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia