• Comença el club de lectura bàsic a Sant Andreu

    Els clubs de lectura de llengua catalana són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana. Els clubs de nivell bàsic s’adrecen a persones que  tenen un nivell inicial de català i volen practicar-ne l’expressió oral; la tria de llibres està basada en materials de lectura fàcil i obres especialment adaptades per a aquest nivell.

    A Sant Andreu se’n fan 2 per trimestre vinculats a un curs, de manera que els participants són alumnes d’un curs bàsic tot i que s’hi poden inscriure també els usuaris de la biblioteca que ho desitgin. La primera trobada es farà aquest dijous, 25 de gener, a les 19.00 hores a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra. L’obra comentada serà Tant de gust de conèixer-lo, senyor Pappasseit.

    Aquest volum explica breument la vida de Joan Salvat-Papasseit i el situa en el seu context històric i convida el lector a llegir una mostra dels poemes que tan excel·lentment va escriure.

    La inscripció es fa a l’aula i al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dona prioritat als residents del districte de cada biblioteca i a les persones que actualment no assisteixin a cap club de lectura.

    Els clubs de lectura de llengua catalana estan organitzats conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona.

    Enllaços relacionats:

    Clubs de lectura de tot Barcelona

    Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius