• La meva llengua m’identifica: commemorem el Dia Internacional de la Llengua Materna

    Persa, polonès, japonès, serbi, romanès, armeni, georgià, anglès, portuguès, urdú, àrab, francès, alemany, rus, nepalès, guaraní, català, basc, gallec i castellà són les llengües maternes de l’alumnat del nostre centre.

     

     

    Amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona ha organitzat una activitat de centre per visualitzar les llengües de l’alumnat. 

     

     

     

    Amb el lema La meva llengua m’identifica, s’han creat dues activitats: una perquè quedi constància escrita i l’altra perquè en quedi constància oral.

    Pel que fa al testimoni escrit, els alumnes han escrit la frase en la seva llengua materna en un paper.  D’aquesta manera, es pot veure l’alfabet propi de la seva llengua. Al vestíbul de l’entrada hi ha un mural amb totes les aportacions que s’han fet. També han quedat recollides en un vídeo que podeu veure al Facebook CNL de Barcelona.

    Pel que fa al testimoni sonor, els alumnes que han volgut, han col·laborat deixant-se gravar dient la mateixa frase, La meva llengua m’identifica, en la seva llengua materna. Els podreu veure i escoltar al FB i a Instagram.

    L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar el respecte per totes les llengües i despertar la curiositat vers els altres parlars, adonar-se que cadascú parla una llengua, la seva, però que estem envoltats de gent que en parla d’altres, moltes de les quals desconeixem la seva manera de comunicar-se.

    Facebook CNL de Barcelona

    Instagram CNL de Barcelona

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius