• Nova visita a la biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra

    Dimarts 6 de març, el grup de Bàsic 1 van visitar la Biblioteca Igasi Iglésias-Can Fabra.

    Un cop a la biblioteca, els va donar la benvinguda i els van explicar els serveis que ofereix la biblioteca, la forma d’organització interna pel que fa a la distribució de l’espai i on trobar els documents, i pel que fa a l’organització externa, el que implica formar part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

    Així, van poder comprovar que hi ha molts recursos per estudiar i repassar el català com ara les edicions dels llibres de Lectura Fàcil, el préstec de llibres i revistes i pel·lícules subtitulades en català, etc. i també van saber que les biblioteques ofereixen molt més que el servei de préstec i consulta de llibres, diaris o revistes com els serveis d’aprenentatge, amb les visites guiades tant per a les escoles com per a altres col·lectius; el d’Internet, que permet l’ús dels ordinadors i de les eines ofimàtiques; el de les activitats, com l’agenda d’activitats i el Club de lectura i l’espai Wi-Fi.

    Finalment, també van tenir ocasió de fer-se el carnet de la biblioteca  aquells que encara no el tenien, cosa que els va permetre poder-se endur en préstec el llibre que cadascú va triar a més conèixer interessants descomptes a alguns teatres, cinemes, museus, etc., de Barcelona.

    Aquesta activitat sociocultural va proporcionar a l’alumnat l’oportunitat de conèixer amb més profunditat un equipament com és la biblioteca pública del barri, a més de poder escoltar i parlar en català en un context real.

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius