• Alumnes dels cursos de català, protagonistes d’un article a la revista “De Cap a Peus” de Sant Andreu

    Al número 635 corresponent al mes de març del butlletí de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar, De Cap a Peus, hi trobareu un article on les protagonistes són 5 alumnes dels cursos de català de Sant Andreu.

    Amb el títol “Els nous andreuencs: una diversitat que ha vingut per quedar-se”, l’article ens descobreix les motivacions personals que les van portar fins aquí, les primeres impressions en arribar a Barcelona, les reflexions sobre el que més els agrada, el que més troben a faltar, algunes anècdotes pel que fa a l’ús del català, on es veuen en un futur… Totes, però, són conscients i coincideixen que aprendre català els ha facilitat les relacions personals i laborals i, a més, estan molt satisfetes de poder-lo parlar. Acostar-se al català els ha ajudat en la integració.

    La iniciativa d’elaborar aquest article va sorgir de la periodista Míriam Pérez que volia visibilitzar els noms propis que s’amaguen darrere les xifres de les estadístiques sobre la immigració a Sant Andreu. De seguida es va posar en contacte amb la Delegació de Sant Andreu per trobar voluntaris que fossin de diversa procedència i que volguessin ser entrevistats.  I de les entrevistes, en va sortir aquest article, escrit per la Míriam Pérez i el Xavier Aragall, que desprèn molta humanitat. Us animem a llegir-lo i a conèixer-ne les protagonistes: la Diurialis, la Jimena, l’Ana Maria, la Dulce i la Irina.

    Podeu visitar el blog de De Cap a Peus per veure l’article. I més endavant, quan pengin l’exemplar del mes de març, al seu  web.

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius