• Sessió de benvinguda virtual del Voluntariat per la llengua

    El dimarts 19 de gener l’equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona va fer una sessió de benvinguda virtual amb voluntaris i aprenents que s’havien inscrit al programa.

    Durant la reunió, els participants van tenir l’oportunitat de conèixer les dinamitzadores, que els van donar la informació del programa (nombre de trobades, modalitat virtual, oferiment d’activitats en línia, establiments col·laboradors, avantatges de carnet…). També es va donar veu a les persones que hi van participar, que van poder expressar dubtes, pors, inquietuds i desitjos abans de trobar-se amb la parella que aviat els assignaran. Totes van presentar-se i van explicar les raons per les quals s’havien inscrit al programa: contribuir a l’ús de la llengua catalana, guanyar fluïdesa i seguretat, poder conversar en català amb els veïns, etc.

    Com a curiositat, cal destacar la participació d’una aprenenta que es va connectar des de Sao Paulo. Ens va explicar que s’ha apuntat al programa perquè és filla de pares catalans i només pot parlar català amb la seva cosina, i va veure en el VxL una oportunitat per poder practicar la seva llengua materna. Aquesta és una bona mostra que la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua brinda la possibilitat de practicar el català a persones d’arreu del món.

    La trobada va ser molt profitosa i tots els voluntaris i aprenents que hi van participar ja estan aparellats!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia