•  

    Nou compte CPNL a Spotify amb 16 llistes i més de 850 cançons en català

    El Consorci per a la Normalització Lingüística ha creat un compte propi a la plataforma virtual de Spotify per divulgar el català en l’àmbit musical i fer més atractiu l’aprenentatge de la llengua. Es tracta d’un recurs que pot ser molt útil per als alumnes dels cursos de català, els participants del Voluntariat per la llengua i, en general, els usuaris de totes les accions del Consorci per promocionar l’ús de la llengua.

    El compte CPNL conté més de 850 cançons en 16 llistes que combinen criteris de selecció diversos: llistes amb temes d’estils musicals concrets (“Ska, Reggae i ritmes jamaicans”, “Rap, Hip Hop i Trap”, “Folk i tradicional”, “Punk i Hardcore” o “Electrònica”), llistes per acompanyar en determinades situacions o estats d’ànim (“Fem dissabte”, “Entre llibres i pantalles”, “De relax”, “De festa” o “Fil MusiCAT”) i llistes que permeten donar a conèixer la cultura a través de la música (“Cant, cante, canti, canto”, “Històries i costums catalans”, “Poemes cantats”, “El fenomen del Rock Català” i “Nova Cançó”).

    La plataforma de música Spotify permet accedir-hi gratuïtament. Us convidem a entrar-hi i gaudir de la música que més us agradi. N’hi ha per triar i remenar.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia