• Celebrem Sant Jordi!

    A la delegació hem organitzat l’activitat Recomana un llibre per Sant Jordi. L’alumnat dels cursos, i tothom qui vulgui, podrà recomanar un llibre escrivint-lo en un Post-it, juntament amb el nom de l’autor, i enganxar-lo al drac que hi haurà dibuixat al vestíbul de la delegació, on serà exposat des del 9 fins al 23 d’abril.

    drac-llapis_editora_grup_6_1981

    Cartell Sant Jordi 2014

    Altres activitats programades per celebrar la diada de Sant Jordi:

    El 23 d’abril al matí, dos grups d’alumnes de nivells Elemental 1 i 2 realitzaran una gimcana per les diverses parades de llibres del centre de la ciutat. A la tarda, des de les 17.30 fins a les 21.30 hores hi haurà muntada una parada d’intercanvi de llibres a l’IES Serrat i Bonastre, on cada alumne podrà portar-hi un llibre i intercanviar-lo per un altre.

    El dia 27 d’abril, a les 12 hores, la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi participa, juntament amb l’Orfeó Gracienc, en la passejada literària per Gràcia amb motiu de la festivitat de Sant Jordi. Es llegiran textos davant les cases dels escriptors que han viscut a la vila de Gràcia. L’activitat és oberta a tothom que hi vulgui participar.

     st_jordi_rosaillibre_mc

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi