• A Sarrià es van formar 21 noves parelles lingüístiques

    El 9 d’abril va tenir lloc un nou acte de presentació de parelles lingüístiques organitzat per la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi a la Casa Orlandai de Sarrià.

    Daniel Arrando, director de la Casa Orlandai, va donar la benvinguda a totes les persones assistents, i Montserrat Freixanet , delegada del CNL a Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, va donar les gràcies per l’assistència i va encoratjar tothom a conèixer el barri de Sarrià. Seguidament, Marcel Pellejà, responsable del VxL al CNL de Barcelona, va explicar el funcionament del programa.

    Montserrat Freixanet va presentar Gemma Barrufet, propietària de la Llibreria A Peu de Pàgina, de Sarrià, que va parlar de les activitats conjuntes que s’inicien amb la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi com a establiment col·laborador.

    Després va venir la part més atractiva de l’acte, la dinàmica per trobar la parella lingüística. A cada aprenent se li va repartir una fotografia relacionada amb Sarrià-Sant Gervasi i a cada voluntari, un petit text, de manera que havien de trobar la parella que corresponia relacionant text amb fotografia. D’aquesta manera es van conèixer i van fer el primer contacte.

    “El català ha de ser la llengua que es parli al carrer”, va explicar Jordi Manent, director del CNL de Barcelona, que va cloure l’acte fent esment als cursos de català, de les delegacions, de l’acolliment lingüístic i de les diverses campanyes que està portant a terme el CNL de Barcelona.

    2014-04-09 19.49.55

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi