• Un voluntari de VxL ens passeja per Sarrià

    El dissabte 13 de juny una vintena de participants del Voluntariat per la llengua van fer una ruta per Sarrià a càrrec del voluntari Narcís Fradera. El recorregut va començar a la Casa Orlandai i va continuar pels carrers de Jaume Piquet, Major de Sarrià, passatge Canet, passatge de Mallofré, la plaça Josep Obiols i la placeta del Roser, entre d’altres. Carrers i places plens d’història i de curiositats com els rellotges de sol, els escuts de Sarrià, els símbols maçònics, els relleus d’una possible tomba romana en un balcó, els esgrafiats… que en Narcís ens anava mostrant amb molt d’entusiasme.

    També van poder gaudir d’una visita guiada a l’antiga Casa de la Vila de Sarrià, l’església de Sant Vicenç,  el mercat modernista i el cementiri on descansen personalitats sarrianenques tan importants com Carles Riba, la seva dona Clementina Arderiu, i el poeta J.V. Foix.

    Voluntaris i aprenents van donar fe que Sarrià encara conserva la seva essència de poble i, sobretot, van tenir una bona estona per conèixer nous companys, passejar i parlar de manera distesa en català.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi