• Els Gegantons de Gràcia ballen per a les noves parelles lingüístiques

    La Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi i el Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona van organitzar dimarts 7 de juliol un nou acte de presentació de parelles lingüístiques al Centre de Cultura Popular La Violeta.

    L’acte va començar amb una breu presentació de l’entitat acollidora i Lídia Rodríguez, responsable de la delegació, va donar pas al propietari de la llibreria La Memòria i secretari de l’Associació de Llibreters Independents de la Vila de Gràcia. Seguidament es van poder trobar i conèixer les parelles, i Jordi Manent, director del CNL de Barcelona, va cloure l’acte.

    Després de fer una foto de família, totes els assistents es van dirigir a la plaça de la Vila de Gràcia on els esperava una sorpresa final: els Gegantons de Gràcia, el Sol, la Lluna i el Campanar, els van fer un ball i, tot seguit, van poder entrar a la seu del Districte, on el president de la Colla Gegantera de Gràcia els va fer una petita explicació sobre el mostrari de bèsties que hi ha exposat.

    Àlbum de fotos

    La Violeta

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi