• Una victòria diferent, d’Eva Piquer, darrer llibre del club de lectura

    El dimecres 16 de maig, a les 12 h, es comentarà Una victòria diferent, d’Eva Piqué, a la Biblioteca Jaume Fuster de Gràcia, i serà el darrer llibre del club d’aquest curs.

    Una victòria diferent és una novel·la sobre la intel·ligència, la felicitat i la certesa que la intel·ligència no fa la felicitat. L’Ada és una dona superdotada que, després de perdre la mare i de patir un daltabaix sentimental que la tritura per dins, converteix el desig de tenir un fill en el motor de la seva nova vida. La recerca d’un home que la deixi embarassada esdevé alhora una lluita per derrotar el seu quocient intel·lectual. L’Ada, que sempre s’ha sentit en fora de joc, se sap minoria en un món governat per la majoria absoluta. Prefereix que el seu fill o filla sigui més normal i, per tant, més feliç. Amb un estil àgil i una alternança de plans narratius, l’obra guanyadora del premi Josep Pla 2002 gira al voltant d’un personatge cerebral i amb certes obsessions compulsives que és víctima de la pròpia incapacitat de fer-se estimar.

    Eva Piquer (Barcelona, 1969) és una escriptora, periodista i professora. Actualment edita i dirigeix el magazín cultural Catorze. Ha treballat com a corresponsal a Nova York. Va rebre el premi Atlàntida el 2006 al millor articulista en llengua catalana. Ha estat subcap de cultura i coordinadora del suplement cultural del diari Avui, on va treballar del 1988 al 2010. Ha escrit cròniques de cultura, política i societat al diari Ara. Escriu o ha escrit a La Vanguardia, El Periódico, Time Out Barcelona, Nació digital, Catalan International View, ONGC, i altres mitjans. Des del 1992 col·labora a Catalunya Ràdio. El 2014 va impulsar i editar la publicació digital cultural Catorze, que va ser premiada amb el 15è Premi Lletra de projectes digitals.

    Portada del llibre Una victòria diferent

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi