• El club de lectura s’acomiada a l’antiga Editorial Bruguera

    El dimecres 20 de juny, a les 11.30 h, va tenir lloc una activitat per acomiadar el club de lectura d’aquest curs de la Biblioteca Jaume Fuster en la qual van assistir una vintena de persones.

    La trobada va ser al Centre Cívic el Coll-La Bruguera, on en Xavier Franch, director del centre, i tres persones que havien format part de l’editorial van oferir-nos la projecció d’un documental, d’uns vint minuts de durada, i seguidament van explicar el funcionament, la formació i desaparició de l’editorial i tot un seguit d’anècdotes emotives.

    A continuació, vam gaudir d’un recorregut per la casa per veure com eren les sales, què s’hi feia en cada lloc i, per acabar, ens van oferir també sortir a fer una petita ruta per conèixer l’entorn i el barri del Coll, per veure altres edificis que també eren de l’editorial.

    Va ser un emotiu viatge al passat per recordar personatges tan entranyables com Mortadelo i Filemón, Zipi i Zape, Carpanta, Capitán Trueno, Jabato… i les seves revistes d’historietes, com Tio Vivo, Pulgarcito, DDT…

    Moltes gràcies per la visita!

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi