• Aprenents i voluntaris inicien les seves trobades tot passejant per Vallvidrera

    La Delegació de Gràcia i Sarrià – Sant Gervasi i el Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona van organitzar dimecres 27 de juny a la tarda un nou acte de presentació de parelles lingüístiques en un entorn desconegut per a moltes de les persones assistents.

    La primera trobada d’un grup de noves parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua es va produir dimecres 27 de juny, a la tarda, en un entorn immillorable, el barri de Vallvidrera. D’aquesta manera, un recorregut per la serra de Collserola, desconegut fins i tot per bona part dels barcelonins, va ser l’escenari de la trobada organitzada per la Delegació de Gràcia i Sarrià – Sant Gervasi del CNL de Barcelona.

    Voluntaris i aprenents es van conèixer primer al Centre Cívic Vallvidrera, on van rebre una breu explicació sobre com participar en el Voluntariat per la llengua. Tot seguit es va iniciar la ruta, que va portar els assistents a indrets que difícilment ens fan pensar que encara ens trobem a la ciutat de Barcelona, com el Pantà de Vallvidrera. 

    Fotos

    Centre Cívic Vallvidrera

    Vil·la Joana

    Aprenents i voluntaris inicien les seves trobades tot passejant per Vallvidrera

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi