• L’alumnat assisteix a la cloenda de l’Any Fabra

    El grup de nivell Intermedi 1 de la Rosabel va assistir el 17 de desembre a la cloenda de l’Any Fabra a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. Va presidir l’acte Estimat Mestre el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i va comptar amb l’assistència de la consellera de Cultura, Laura Borràs, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. Dirigit per Carme Portaceli, Estimat Mestre va posar de relleu les dimensions que ha tingut la commemoració i la implicació d’ajuntaments, associacions, universitats i entitats de tot Catalunya.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi