• Matí de Scrabble a la delegació

    El dimarts 17 de desembre, de 10 a 14 h, va tenir lloc un taller de Scrabble al vestíbul de la delegació, en el qual van participar unes 75 persones, quatre grups de català de nivells diferents, bàsics 1 i 2, elemental 3 i intermedi 1, i també un grup de l’Escola d’Adults Rius i Taulet.

    El taller el va conduir en Francesc de la Federació Internacional de Scrabble en Català. D’aquesta manera, van passar una estona divertida i amena tot jugant i van conèixer la campanya “I tu, jugues en català?”. Al final es va sortejar un joc de taula Patim, Patam, Patum entre els participants.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27. 08012 Barcelona
Tel. 932 178 723. gracia@cpnl.cat

Horari d'hivern: del 15 de setembre al 15 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també de 16 a 20 h

Horari d'estiu: del 15 de juny al 15 de setembre, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. El mes d'agost la delegació romandrà tancada per vacances.


Categories


Històric


CNL de Barcelona


Enllaços d'interès Gràcia


Enllaços d'interès Sarrià-Sant Gervasi


Comentaris recents