• Concurs “Si l’encertes, l’endevines”

    El CNL de Barcelona organitza el concurs “Si l’encertes, l’endevines” per quart any consecutiu. Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, fetes en col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Andreu, ara s’amplia a tots els districtes de Barcelona.

    Cartells amb il·lustracions que representen frases fetes creades per joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja lluiran a centenars de comerços de proximitat de diversos eixos comercials de la ciutat. A Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi el concurs serà del 27 d’abril a l’11 de maig i els eixos que hi col·laboren són l’Associació de Comerciants i Artesans del Barri del Farró, l’Eix Comercial de Gran de Gràcia i la Federació de Comerciants de Gràcia. Tothom qui ho desitgi podrà participar-hi per endevinar les frases fetes amagades i guanyar premis patrocinats pels eixos col·laboradors.

    Les dates de lliurament dels premis al concurs “Si l’encertes, l’endevines” als diferents eixos comercials tindran lloc els dies següents:

    Associació de Comerciants i Artesans del Farró. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 11 de maig, a les 12.00 hores, coincidint amb la Fira de Sant Ponç, a la pl. Mañé i Flaquer.

    Eix Comercial de Gran de Gràcia. El lliurament de premis es farà el dimecres 15 de maig, a les 18.00 hores, a la botiga Xalma, del carrer Gran de Gràcia, 134.

    Federació de Comerciants de Gràcia. El lliurament de premis serà el dijous 16 de maig, a les 19.00 h, a Oloruti, al carrer Astúries, 38.

    Més informació del concurs

    Nota premsa Si l’encertes l’endevines 2019

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi