• Saps en quines llengües es juga a la ciutat de Barcelona?

    Aquesta és la pregunta que havien de respondre les persones que van participar el dissabte passat, 14 de setembre, al matí, a la gimcana  de la Festa Major del Farró.

    Es va fer un recorregut pel barri on els participants passaven per diferents punts. La sortida i arribada era la plaça Mañé i Flaquer i el primer punt de la gimcana va ser el pati de la delegació del CNL de Barcelona, on hi havia una sopa de lletres gegant en la qual  s’havien de trobar noms de llengües que es parlen a la ciutat (castellà, català, urdú, xinès, rus, panjabi, wolof, rus, anglès…). N’hi havia fins a vint. A més, al pati es podia veure l’exposició duta a terme per la Plataforma Riera de Cassoles sobre els orígens de l’avinguda, aprofitant el canvi del nom del carrer d’enguany.

    En aquesta activitat lúdica, on van participar nens i nenes, famílies i persones de totes les edats, es van regalar adhesius i llapis del programa “I tu, jugues en català?”. La finalitat del programa és contribuir a potenciar l’ús de la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

    Els altres punts de trobada de la gimcana van ser al Centre Cívic Vil·la Urània, on el Casal Infantil del centre va organitzar  jocs tradicionals; a la plaça Sant Joaquim, l’Estudi Soriano Camacho hi va dur a terme tallers d’art, i a la plaça Mañé i Flaquer, on es va fer un campionat de futis.

    https://es-es.facebook.com/FestesDelFarro/

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi