• L’autora Teresa Roig fa una trobada amb l’alumnat a la Delegació

    El dimecres 22 de març al matí va tenir lloc a la Delegació una trobada amb Teresa Roig, autora del llibre El primer dia de les nostres vides, Premi Roc Boronat 2010. Es tracta d’una història d’amor gens convencional, que posa l’èmfasi en les segones oportunitats que ofereix la vida.

    Els alumnes del grup Intermedi 2 del David van llegir el llibre i van parlar amb l’autora sobre diverses qüestions de la novel·la que havien preparat prèviament a classe.

    Teresa Roig i Omedes, formada en publicitat i tècniques de creixement personal, després de treballar durant anys en el sector audiovisual, actualment es dedica a l’escriptura. És autora, entre d’altres, de les novel·les L’herència de Horst (Premi El setè cel de Salt 2007), El primer dia de les nostres vides (Premi Roc Boronat 2010),  Pa amb xocolata,  El blog de Lola Pons, L’arquitecte de somnis. Columna Ed., Grup 62 i La Merceria.

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi