• Sessió Escola, llengua i família a l’Escola Rius i Taulet de Gràcia

    El dilluns 27 de març, a les 17 h, va tenir lloc a l’Escola Rius i Taulet, a la pl. Lesseps, 19, una sessió de sensibilització adreçada a les famílies de l’escola per posar en valor la diversitat lingüística i la importància d’usar la llengua catalana en l’àmbit escolar.

    Un cop feta la sessió, es van presentar els cursos generals que ofereix el CPNL i algunes persones interessades van poder inscriure-s’hi. També va tenir lloc la presentació del programa Voluntariat per la llengua.

     

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi