• Sortida al Jardí del Silenci, un lloc únic al barri de Gràcia

    Els alumnes de nivell Elemental 3 de la Rosó van fer una sortida al Jardí del Silenci, al carrer Encarnació, 62. Van passar una estona molt agradable, dibuixant plantes i descrivint-les, a banda de conèixer aquest espai tan singular en ple barri de Gràcia.

    El que avui coneixem com a Jardí del Silenci era un convent de monges. És un espai d’uns 800 m2 amb plantes, palmeres i arbres fruiters. El convent és va donar a la parròquia per a construir-hi un equipament educatiu per al barri, però l’any 2012 s’hi volien fer blocs de pisos. A partir d’aquest moment els veïns es van mobilitzar en una plataforma per a protegir el jardí. Avui dia  l’espai, que està gestionat per l’Associació Salvem el Jardí, és un punt de trobada, un centre cívic a l’aire lliure, on es fan diferents activitats, com tallers culturals, xerrades, exposicions, espectacles escènics i un hort urbà.

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi