• Sortida a la Biblioteca Clarà i la Biblioteca Jaume Fuster

    El grup d’alumnes de nivell Bàsic 1 de la Rosabel que fan les classes a la Casa Orlandai van visitar la Biblioteca Clarà i el curs de Bàsic 1 de l’Institut Serrat i Bonastre van anar a la Jaume Fuster. Després de fer el recorregut guiat per l’espai, van anar a una sala i cada alumne va triar un llibre de lectura fàcil, en van llegir unes pàgines i després van explicar quin llibre havien llegit i de què anava. Finalment qui va voler es va fer el carnet de la biblioteca.

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi