• Descomptes a Cinemes Filmax l’Ànec Blau de Castelldefels

  Avui, 25 de març, posem en marxa la 14a edició del VxL a Castelldefels i ho fem amb una bona notícia. Els participants del programa VxL podran anar al cinema entre setmana a preu reduït. Cinemes Filmax l’Ànec Blau ofereix preu reduït de dilluns a dijous no festius a les persones que presentin el carnet del VxL de l’any 2011. Encara no el teniu? No patiu perquè us el donarem aquesta tarda a la presentació.

  Si voleu més informació sobre aquesta promoció, consulteu aquest enllaç:

  Cinema a preu reduït a Castelldefels

 1. Victoria Escobar Torres

  04 abr. 11
  15:50 #

  Hola Cati,
  M´agraden les paraules apadrinades que han escollit, a més de la meva. I són molt importans a aquesta vida. Tals com estimar, petons, etc..
  L´altre día vaig estar amb la meva parella lingúística i ho hem passat molt bé, almenys jo. Per aixó suposo que seguim aquest any també. Ho passo molt divertit amb la gent que he conegut al voluntariat, a l´escola d´adults, als altres cursos per trobar feina i per tot arreu.

 2. lsubira

  11 abr. 11
  10:26 #

  Hola, Victoria!

  Ja has votat la paraula que més t’agrada? Jo encara m’ho estic pensant perquè em costa una mica decidir-me. Aniràs a l’Astronòmic? A veure si ens veiem i ens posem al dia.

  Lourdes Subirà

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL