• Dinar de Nadal del voluntariat eramprunyanenc

  Amb voluntaris i aprenents de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans
  Dinar de Nadal del voluntariat eramprunyanenc El passat dimecres 17 de desembre, parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà van gaudir de la darrera activitat conjunta d’aquest any: voluntaris i aprenents van compartir un dinar nadalenc i de germanor que va fer palès que el Voluntariat per la llengua no és només per fer trobades lingüístiques sinó que cohesiona i crea vincles solidaris.
  Els comensals es van desitjar bones festes i un bon any 2015. El dinar va anar acompanyat de la lectura de poemes improvisats per les voluntàries de Castelldefels Àngels Treviño i Maria Josep Udina i cantat aquest últim pel voluntari de Viladecans Manel Sunyer.
  El brindis amb cava va posar el punt final a l’emotiva trobada nadalenca.

  1. Àlbum de fotos del dinar

  2. Notícia al portal del voluntariat

  3. Notícia al web del CNL Eramprunyà

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Maite de Azpiazu

  22 des. 14
  15:37 #

  Bones festes per a tothom. Moltes gràcies, Cati, per fer-nos passar un bon dia.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL