• Literatures compartides a Castelldefels

  Bon dia!

  Amb motiu de Sant Jordi, des del Servei Local de Catalàla de Castelldefels organitzem l’exposició Literatures compartides a Castelldefels. Es tracta d’un recull de textos on l’alumnat dels cursos de català i els participants de les Sessions d’Acollida expliquen quines són les mostres  literàries (orals o escrites) més significatives per a ells i per què. Poden ser contes, poemes, novel·les… L’exposició s’estructurarà a partir de la llengua original d’aquestes propostes: literatura en català, en castellà, en francès, en anglès,  en àrab…

  De moment, podem aprofitar aquest espai per començar a opinar. Quina és la mostra literària més signifcativa per a vosaltres? Per què?

  Si voleu més detalls de l’exposició, podeu consultar l’enllaç següent:

  Literatures compartides a Castelldefels

 1. Elisenda

  25 abr. 11
  18:23 #

  L’exposició sembla molt suggestiva. Segur que serà un intercanvi de bagatges literaris molt interessant! Jo no hi faltaré!

 2. Anna

  26 abr. 11
  15:46 #

  Aquesta exposició farà ben visible que, partint de punts ben diversos, el gust per la literatura ens agermana.

 3. Josep Bartoli i Vall

  27 abr. 11
  15:14 #

  Em sembla perfecte el bloc, tal com ens vares anunciar el dia de la presentació a la Casa Gran, un lloc més per comunicar-nos

 4. Núria Vidal

  28 abr. 11
  8:49 #

  Em sembla magnífica qualsevol iniciativa que pretengui mostrar la riquesa de la diversitat lingüística al món. Enhorabona per la idea i endavant!

 5. Lourdes Subirà

  28 abr. 11
  9:18 #

  Ja es pot visitar l’exposició. Finalment, no és a la sala d’exposicions, sinó que ocupa tota la planta baixa del Casal. Gràcies per la vostra participació!

  Pel que fa a la pregunta que us formulava, se’m fa molt difícil triar la mostra literària que ha estat més significativa per a mi. Crec que hi ha diferents títols: Mirall trencat (Mercè Rodoreda), Paraules encadenades (Jordi Galceran) o Allò que el vent s’endugué (Margaret Mitchell). N’he seleccionat tres, però crec que la llista seria força més llarga. Mirall trencat em va empènyer a estudiar literatura (jo volia dedicar-me a les matemàtiques), Paraules encadenades em va impactar moltíssim i Allò que el vent s’endugué va ser un regal molt especial que em va despertar l’interès per la lectura.

  Us esperem demà a les 18.30 h a la 1a planta del Casal de Cultura. Serà una bona ocasió per veure’ns i per compartir les nostres experiències literàres. Fins demà!

 6. crivera

  29 abr. 11
  12:48 #

  Doncs jo trio, per enyorança infantil, La volta al món en 80 dies (Jules Verne): va ser la primera novel·la que vaig llegir, amb 8 anys, i va arribar a les meves mans d’una manera força curiosa: el llibre em va tocar en un concurs que feia una marca de pasta dentífrica. Em va agradar tant la seva lectura que des de llavors no he deixat de llegir ni de rentar-em les dents.

 7. daigoumee

  03 maig 11
  21:42 #

  I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

 8. Victoria Escobar

  04 maig 11
  18:42 #

  M´agradaría que penjessis lel meu escrit perquè és molt important per a mi que tingueu en compte la meva opinió sobre l´Amistat. I sobretot del libre que n´estic llegint dels viatges de la volta al món en vuitanta díes. Si potser un día viatjaré algú d´aquests països a Itàlia o a ParIs són els meus preferits.
  Fins Aviat!

  1. lsubira

   05 maig 11
   10:03 #

   Victoria,

   Un dels textos que vam exposar va ser el teu. És una llàstima que no poguessis venir a veure l’exposició perquè va ser molt i molt interessant.

   Fins aviat!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL