• Alvin i els esquirols 3


  Bon dia!

  Aquest mes de març podrem veure Alvin i els esquirols 3 dins del Cicle de cinema en català.  Les entrades costen 3,5 euros i  no necessitem cap val de descompte perquè ens facin aquest preu. Quan la podrem veure?

   Dissabte 24 de març (16.15 h)

  Diumenge 25 de març (12.15 h)

  On? Als multicines Filmax Castelldefels, Centre Comercial l’Ànec Blau. Us deixem un enllaç per saber una mica més de la pel·lícula.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL