• El Servei Local de Català de Viladecans i Òmnium Cultural de Viladecans signen un acord de col·laboració

    logoomniumblogvxlEl Servei Local de Català de Viladecans i Òmnium Cultural Secció Local de Viladecans van signar un acord de col·laboració, el 12 de maig, per promoure i difondre el programa del Voluntariat per la Llengua entre els seus associats, així com les activitats que els uns i els altres organitzen. Per totes dues bandes, es considera fonamental la col·laboració entre entitats que es complementen en activitats i objectius. D’aquesta manera s’espera arribar a molta més gent que, d’una banda se sumi a formar part de la xarxa del Voluntariat i que, d’una altra banda, pugui aprofitar l’oferta d’actes que Òmnium organitza.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL