• Frozen al XVII Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels (14 i 15 de juny)

   

  cartell cinema juny format petit

  El mes de juny es projectarà Frozen, el regne del gel dins el XVII Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels. La pel·lícula es podrà veure als Yelmo Cines, del centre comercial l’Ànec Blau. Les projeccions tindran lloc el dissabte 14 de juny (16 h) i el diumenge 15 (12 h).

  Una profecia condemna el regne de Frozen a passar un hivern etern. L’Anna, acompanyada del Kriistoff i del seu fidel ren, emprendrà un viatge èpic a la recerca de la Reina de la Neu perquè posi fi al gèlid sortilegi.

  L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

  Frozen, el regne del gel
  Dissabte 14 de juny (16 h)
  Diumenge 15 (12 h)
  a Yelmo Cines Castelldefels

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL