• Visita a l’exposició “1714. El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula”

  e_1714_elcatalaahiravuiidema_editora_129_9674_1El SLC de Castelldefels ha organitzat una visita a  l’exposició “1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula” el proper divendres 24 d’octubre a les 10 h al Museu de Sant Boi. S’hi poden inscriure de forma gratuïta alumnes i participants del VxL.

  L’exposició, que té per objectiu mostrar les conseqüències per a la llengua catalana del resultat de la guerra de successió del 1714, ha estat produïda pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i arriba a Sant Boi gràcies a la col·laboració del Museu de Sant Boi i el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà

  Dades

  Divendres 24 d’octubre a les 10 h

  Museu de Sant Boi (carrer del Pont, 7)

  Activitat gratuïta

  Inscripció necessària (a classe, trucant al 93 664 42 11 o enviant un missatge a castelldefels@cpnl.cat)

   

  Ens hi acompanyeu?

  Tríptic de l’exposició

  Museu de Sant Boi

  Blog 1714

  Vídeo TV3 dedicat a l’exposició

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL