• Descompte per anar a veure l’espectacle ‘ACORAR’

    El Consorci per a la Normalització Lingüística i La Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure l’espectacle Acorar, de Toni Gomila.
    Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que -encara- existeixi la nostra comunitat. L’espectacle s’acomiada a Barcelona després de triomfar a les Balears i a tota Catalunya durant els darrers anys, amb més d’una desena de premis i més de 30.000 espectadors.
    La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa Voluntariat per la llengua i a l’alumnat del CPNL entrades a 9 € per assistir a aquesta obra (preu de l’entrada sense descompte: 18 EUR).

    Aquest espectacle es representarà a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40. Barcelona) del 15 de juny al 2 de juliol de 2016, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

    Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada a taquilla (demaneu la modalitat entrada CNL) i presentant el carnet corresponent (de l’alumnat o de VxL) o per internet (modalitat d’entrada: entrada CNL).

    Cada persona podrà comprar un màxim de quatre entrades amb descompte.

    ENLLAÇOS:

    1. La Seca Espai Brossa
    2. Acorar 
    3. Comprar les entrades per internet (modalitat d’entrada: entrada CNL)
    4. Programació La Seca Espai Brossa
    5. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL