• Commemorem el Dia Mundial de la poesia amb un joc sobre Josep Carner

    El Dia Mundial de la Poesia és una celebració que es realitza cada 21 de març anualment des de l’any 1999, quan la Conferència General de la UNESCO el va proclamar.

    Us convidem a participar en aquest joc commemoratiu de l’Any Carner, el qual ha tingut lloc durant el 2020 i es perllonga fins al juny de 2021.

    El joc literari sobre Josep Carner és una activitat vinculada al Dia Mundial de la Poesia, que se celebra cada 21 de març.

    L’activitat consisteix a interactuar amb l’aplicació Genially (no cal que us descarregueu l’aplicació a l’ordinador ni al mòbil) on es podran trobar preguntes sobre Carner, el príncep dels poetes.   

    Per participar-hi haureu d’anar endevinant la resposta correcta de les 6 preguntes del joc. Cada pregunta té tres opcions de resposta; la resposta correcta inclou una petita ampliació informativa sobre la pregunta que s’ha respost. A més, en acabar de respondre la pregunta teniu un botó amb informació addicional. 

    Hem creat aquesta activitat amb un format de joc lúdic la mecànica del qual és :  

     endevinar la resposta > veure més informació (opcional) sobre la qüestió preguntada

    Comenceu a jugar

    JOC LITERARI SOBRE JOSEP CARNER


    ………………………………………………………………………………………………..

    De ben segur que en acabat el joc haureu aprés coses sobre Josep Carner que no coneixíeu! Animeu-vos a participar-hi! 

    Les etiquetes relacionades amb aquest esdeveniment que el Consorci per a la Normalització Lingüística farà servir a les xarxes socials són:

    •   #AnyCarner_CPNL
    •    #DMP_CPNL

    Enllaços relacionats:

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL