• Voluntariat per la llengua presencial al CNL Eramprunyà: Inscriu-t’hi ara!

    El torn d’inscripció per participar en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) és obert al Centre de Normalització Lingüística (CNL) Eramprunyà.

    Què implica ser voluntari o voluntària? Ser voluntari o voluntària implica comprometre’s a dedicar un mínim de 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una persona o més que estiguin aprenent català.

    Què implica ser aprenent o aprenenta? Ser aprenent o aprenenta implica comprometre’s a dedicar un mínim de 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una persona voluntària.

    Com m’hi puc inscriure? Per participar en el programa només cal emplenar una fitxa d’inscripció que podeu trobar als serveis locals de català i també a les entitats col·laboradores.
    Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Servei Local de Català que us interessi o escriviu a vxl.eramprunya@cpnl.cat

    • Castelldefels: 93 664 42 11 / de dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h
    • Gavà: 93 638 26 11 /  de dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h
    • Sant Boi de Llobregat: 93 652 95 85  / de dilluns a divendres de 9 a 13 h
    • Viladecans: 93 659 33 28 / dilluns i dimecres de 9 a 13 h

    Les persones que s’inscriguin com a voluntàries o aprenentes a partir d’ara formaran part del torn de parelles lingüístiques de l’edició del 16 d’octubre al 12 de febrer.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL