• Avantatges a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell

     

    Resultat d'imatges de cripta gaudi colonia guellHola!

    El nostre Centre, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) Eramprunyà, ha signat un acord de col·laboració amb els gestors de la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

    Amb aquest acord volem promoure la difusió del català i facilitar als alumnes dels cursos i als voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua el coneixement de l’espai cultural que és la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

    La Cripta Gaudí es troba al municipi de Santa Coloma de Cervelló, població vinculada al CNL Eramprunyà, i va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2005.

    Quan visiteu la Cripta, podeu obtenir un descompte del  20% sobre el preu de l’entrada presentant un d’aquests documents:

    1. carnet de participant en el VxL de qualsevol municipi
    2. carnet d’alumne dels cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística.

    Aquest avantatge s’afegeix als ja existents en equipaments culturals de municipis del CNL Eramprunyà i en altres equipaments de tot el Consorci.

    MÉS INFORMACIÓ:

    1. Cripta Gaudí
    2. Notícia al web del CNL Eramprunyà
    3. Avantatges del carnet VxL
    4. Portal del Voluntariat per la llengua

    logo_colonia_color

     

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL