• Descompte per anar a veure dos espectacles a La Seca Espai Brossa

  El CPNL i La Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure dos espectacles

  La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL i a l’alum­nat del CPNL un descompte per assistir als espectacles Romeu i Julieta i Quan arribi la tardor (preu de l’entrada amb descompte: 10 €) els diven­dres, dissabtes i diumenges que hi hagi funció.

  Aquest espectacle es representa a la Sala Leopoldo Fregoli de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 30 de novembre al 18 de desembre de 2016, de dimecres a dissabte a les 20 h i diumen­ges a les 18 h.

  QUAN ARRIBI LA TARDOR: COMPRA D’ENTRADES

  Romeu i Julieta és la història d’un primer, i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant…

  Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 7 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumen­ges a les 19 h.

  Els dies 16, 24, 25 i 31 de desembre no hi ha funció.

  ROMEU I JULIETA: COMPRA D’ENTRADES 

   

  INFORMACIÓ IMPORTANT:

  Des de La Seca-Espai Brossa ens recomanen que, per l’aforament limitat de les sales, reserveu les entrades amb antelació al telèfon 93 315 15 96 o al correu electrònic info@laseca.cat.

  Cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades amb descompte.

  Quan feu la reserva, heu de deixar el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte, el nombre d’entrades que voleu (màxim dues per persona), indicar que us acolliu a la promoció del CPNL i, finalment, informar del dia que anireu a veure l’obra. El dia de la representació haureu de passar per taquilla, demanar les entrades reservades al vostre nom, mostrar el carnet de l’alumnat o de VxL i fer el pagament.

  Enllaços d’interès:

  · Quan arribi la tardor

  · Romeu i Julieta

  · La Seca-Espai Brossa

  · Programació La Seca-Espai Brossa

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL