• C2 8a sessió

    Fent un cafè amb els perquès

    Extreta d’ https://morguefile.com/photos/morguefile/, autoria: ranbud

    Vam començar la jornada fent el recordatori de les tasques  fetes a la darrera sessió. El sistema per recordar sempre és el mateix, entretingut i divertit.  Ens obliga a centrar-nos fent memòria de l’última classe. Seguidament, el professor va repartir les cartes per adjudicar qui seria el pròxim encarregat de realitzar la postal i l’acta de la sessió.

    Amb aquestes dues activitats vam fer el temps suficient perquè arribessin les 12.00h, hora per fer l’aturada, un gest reivindicatiu per mostrar la decepció general envers els empresonaments dels polítics i representants socials del moviment independentista català. Al finalitzar l’aturada, vam corregir l’acta anterior en parelles i vam posar en comú les errades que cada parella havia considerat.

    En Jaume ens va ajudar amb els dubtes que anaven sortint, com els verbs homòlegs vàrem/vam. També es va puntualitzar sobre castellanismes com “segueix al líder” .  La forma correcte és “segueix el líder”. Com sempre, al finalitzar la correcció de l’acta, es va votar democràticament el millor títol. Es va seguir amb la correcció d’un exercici dels per què, per a què, perquè. El Jaume va aprofitar, en acabar la correcció, per fer el joc per relaxar la ment, cosa que va ser molt encertada, ja que els “perquès” ens obliguen a estar molts concentrats i requereixen esforç mental per a gairebé tots els membres de la classe. 16112016_Exercicis PERQUÈ

    A continuació, vam fer un repàs del PARADÍS 4.0.  Vam recordar les tasques que faltaven. Ens vam reunir  els grups per debatre quines serien les afectacions per a les activitats que volem fer en el grup. Per últim, i seguint amb el tema del PARADÍS 4.0, vam finalitzar la classe esquematitzant un article d’opinió sobre els canvis que provocaran els nostres projectes de grup.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share