• Visca la riquesa lèxica de la llengua!

  Aquí teniu dos enllaços on es presenten qüestions lèxiques de manera amena, lúdica i divertida…

  El primer el proposa la Yolanda Vitalla de l’Intermedi 2 de la tarda i és el concurs La teva paraula d’El Periódico, on podeu dir la vostra paraula preferida i veure mots proposats per gent famosa. No deixeu de participar-hi!

  L’altre és una secció d’un programa de ràdio molt interessant a càrrec de Ramon Solsona que es diu La paraula del dia, on dissecciona les paraules per explicar d’on vénen, com s’utilitzen, què passa amb aquesta paraula en altres llengües…, sempre lligant-les amb l’actualitat. Pot ser una bona manera de treballar la comprensió oral.

 1. fina

  15 març 12
  12:58 #

  Hola amics,

  M’ha encantat trobar aquest apartat dins el Blog.
  N’he gaudit moltíssim i he arribar a la conclusió que caldria viure molts i molts anys, per tal de poder utilitzar totes les paraules catalanes que té la nostra llengua Tenim una llenguatge amb expressions úniques.No podem permetre perdre-les.Utilitzem-les!

  Fina
  (s3)

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta