• Reinventeu la llegenda de Sant Jordi!

  Consulteu aquí el resultat del concurs.

  La delegació de Sant Martí us convida a participar en el I Concurs de Sant Jordi, que consisteix a reescriure la llegenda de Sant Jordi.

  S’atorgaran tres premis:

  – Premi a l’obra més original
  – Premi a l’obra més romàntica
  – Premi a l’obra més ben escrita

  Tots els participants al concurs rebran un llibre de regal.

  Per participar-hi, cal escriure un relat en català basat en la llegenda de Sant Jordi de com a màxim 1.000 caràcters (espais, punts i comes inclosos).  Podeu fer arribar el vostre text, només un per autor, a santmarti@cpnl.cat. Heu d’especificar el nom i cognoms, la localitat, l’edat, el telèfon de contacte i el correu electrònic, i a l’assumpte heu de fer-hi constar “concurs de Sant Jordi”. També podeu portar-lo a la delegació (Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A) o, si esteu fent un curs, lliurar-lo al professor/a.

  La data límit per participar en el concurs és el dia 27 d’abril, a les 20 hores.

  Tots els textos que ens arribin seran publicats al web del CNL DE BARCELONA, on també s’anunciarà el guanyador del concurs.  El jurat, format per una comissió de la delegació de Sant Martí, escollirà les obres guanyadores.

  Animeu-vos a reinventar la història del cavaller, la princesa i el drac en poques paraules! Podeu adaptar-la a l’actualitat, ambientar-la en un altre país o, fins i tot, canviar els rols dels personatges. Tot s’hi val!

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta