• Engegant el trimestre

  Aquesta ha estat, en molts casos, una setmana d’engegar cursos. Recordeu que podeu consultar els models de proves oficials. Aquí a Sant Martí, encara no se sap si es passarà el model del 2013 o encara l’anterior, així que mireu-vos els dos models si esteu fent un I3 o un S3.

  Recordeu, també, que teniu els següents materials de reforç:

  A Internet i gratuïts!:

  • Itineraris de la Secretaria de política lingüística (nivells intermedi i suficiència). Exemples: exercicis per repassar l’accentuació; accediu a exercicis de conjuncions per repassar els perquè/per què/per a què… Utilitzeu el núvol d’equites de la dreta (la informació segons els temes) per accedir als continguts.

  • Curs de llengua catalana de Nivell C. Departament de justícia. (Inclou el solucionari.) Sisplau, sigueu responsables a l’hora d’imprimir i seleccioneu els temes i els exercis, ja que el document té més de 300 pàgines!

  En paper (aprox. 12-14 euros):

  • Llengua catalana: material didàctic per a cursos de nivell de Suficiència de P. Herrero i M. Valle, editat per l’EAPC.  Serveix per a tot un curs acadèmic.
  • Llengua catalana: material didàctic per a cursos de nivell Intermedi de Maria Sitjà, editat per l’EAPC. També hi ha la versió del nivell B. Serveix per a tot un curs acadèmic.
  • El català escrit: ortografia, morfologia, funcions de diversos autors, l’edita Barcanova. Conté, també, exercicis autocorrectius.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta