• Sant Jordi 2013: Concurs de cançó protesta

    Tots els grups classe de Sant Martí esteu cridats a participar en el concurs de cançó protesta 2013. Ben segur que hi ha alguna cosa que us fa pujar la mosca al nas… Escriviu-ho, versifiqueu-ho i feu-nos-ho arribar abans del dia de Sant Jordi.

    No en sabeu, de fer cançons? Cap problema, us esperem el dia onze a les onze a l’Espai Avinyó. Allà l’Èric Vinaixa ens parlarà de com es compon una cançó.

    Els Setze Jutges

    I seguint amb la cançó protesta…, si desitgeu (re)descobrir Els Setze Jutges no us perdeu la tertúlia que hem organitzat amb M. Amèlia Pedrerol, Martí Llaurador i els autors del llibre Els Setze Jutges, Crònica tendra i irònica d’un país a la Biblioteca del Camp de l’Arpa-Caterina Albert. Dilluns 15 a les 19 h

    Aquest concurs, el taller i la xerrada són tres activitats que us proposem per celebrar el dia de la rosa i del llibre i, per anar fent boca, us convidem a anar-nos explicant tot allò que us empipa, per dir-ho suaument, deixant un comentari al pati (màxim 3 línies).

  1. Hola!

    Voltant per internet hem trobat aquesta entrada dedicada al vostre concurs de cançó protesta per Sant Jordi, i us volem fer arribar la nostra cançó i videoclip “La llegenda de Sant Jordi”, la història de tota la vida però amb un final sorpresa! I curiosament, la nostra és una cançó de Sant Jordi i de protesta!

    Aquí la teniu:
    http://www.youtube.com/watch?v=WXM3Nw_tJ1E&feature=youtu.be

    La versió sense videoclip en mp3 la podeu descarregar des de http://ambaukatunabia.bandcamp.com/

    Esperem que us agradi!

    Moltes gràcies!

    Ambäukatunàbia Grup d’Animació

    1. santmarticatala

      19 abr. 13
      9:20 #

      Hola, Embauca àvies!
      Ens ha encantat el vostre vídeo i la vostra cançó de protesta. Us felicitem!!

      Us hem de comunicar que malauradament no podem acceptar la vostra participació al concurs, perquè es tracta d’un concurs adreçat als alumnes de català de la delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

      Però ens encanta que ens hagueu escrit i ens fa molta gràcia que ens enllaceu el vídeo perquè és un expemple molt divertit de cançó protesta.

      Considerarem fer un concurs obert més endavant.
      Gràcies pel vostre interès i fins la propera!

      Mireia
      (En nom de l’equip de profes de Sant Martí)

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta